Visuele identiteit Studio Stelt

Een goede visuele identiteit maken vergt energie en aandacht. Zoals altijd, begon ook dit project met een goed gesprek. Naar boven halen wat er écht nodig is, is belangrijk voor het verdere verloop van het project. In het geval van Studio Stelt was de vraag snel helder. Eigenaar Martijn Stelt zoekt een vormgeving die zijn bedrijf naar een volgend niveau tilt. Het ontwerp mag luxe en eenvoud uitstralen, maar wel met een vriendelijk gezicht. Uiteindelijk is er veel gerealiseerd. Van het logo tot aan de website en van gevelbekleding tot aan stickers. Een totaalplaatje waar Martijn en ik trots op zijn!

Grafisch Vormgever & Fotograaf

Project checklist

Visuele identiteit  ✔ Branding  ✔ Huisstijl
Logo ontwerp  ✔ Webdesign  ✔ Patroon ontwerp
Advertentie  ✔ Stickers  ✔ Gevelbelettering

Logo ontwerp Studio Stelt
Patroon ontwerp Den Bosch

Website

Een website is tegenwoordig niet meer weg te denken. Voor Studio Stelt heb ik een stijlvolle, gebruiksvriendelijke website ontworpen waarbij we het werk van de studio hebben laten spreken.

'Mijn bedrijf is in korte tijd hard gegroeid. Ik wilde op meerdere fronten professionaliseren en een goede visuele identiteit hoort daar ook bij. Frank verzorgt alle visuele communicatie voor ons en tilt het bedrijf naar een nieuw niveau. We zijn onwijs blij met de resultaten en een magnifieke nieuwe website die in mijn ogen echt uniek is! Frank is een hele fijne partner om mee samen te werken. Hij weet je altijd wel te verassen met zijn ontwerpen.'

Martijn SteltEigenaar Studio Stelt
Signing Buitenreclame
Sticker ontwerp Den Bosch
emailhandtekening zonder afbeelding

Geen half werk

Alles wordt tot in detail uitgewerkt. Ook iets kleins als een e-mailhandtekening is onderdeel van een visuele identiteit. Het is één van jouw online visitekaartjes.

Sticker ontwerp Den Bosch
Sticker ontwerp Den Bosch
Advertentie vormgeven
Sticker ontwerp Den Bosch
Sticker ontwerp Den Bosch

Zullen we kijken of het klikt?

Want sterk werk maak je samen.